UVJETI POSLOVANJA

Uvjeti poslovanja Internet trgovine kameja.hr sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (N.N. 79/2007; 125/07; 79/09; 89/09), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu članka 43. ZZP. Narudžbom usluge Kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja. Rijeka sport d.o.o.. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave.

KAKO NARUČITI

Sve usluge ponuđene u našoj internet trgovini naručuju se odabirom, korištenjem menija "Rezervacija" i popunjavanjem elektronskog formulara. Kada svi podaci budu uredno primljeni, dobiti ćete obavijest na ekranu kao i putem elektronske pošte da je Vaša rezervacija zaprimljena s uputama za plaćanje. Potvrda narudžbe zajedno s ovim Uvjetima poslovanja predstavlja Prethodnu obavijest u smislu Članka 43. ZZP. Potvrdu prethodne obavijesti (Članak 44. ZZP) kupac će primiti zajedno s računom za kupljenu robu.

UVJETI PRODAJE

Kupac je svaka pravna i fizička osoba čije se sjedište/prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske te koja izvrši narudžbu i plaćanje u internet trgovini rezervacije.rijekasport.hr. Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

CIJENE I NAČINI PLAĆANJA

Sve cijene su navedene u kunama s uključenim PDV-om. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške bit ćete obaviješteni.

Plaćanje je moguće izvršiti:

  • kreditnom/debitnom karticom
  • općom uplatnicom
  • virmanom
  • putem internet bankarstva doznakom na račun prodavatelja

Podržane kreditne/debitne kartice: MasterCard®, Maestro®, Visa i Diners.

Diners Club International Visa MasterCard Maestro

Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici, koji se ne pohranjuje na magnetskoj traci kartice niti se pojavljuje na računima i potvrdama trgovaca. Kontrolni broj služi kao dokaz da fizički posjedujete karticu u trenutku online kupnje i smanjuje mogućnost zlouporabe. Položaj kontrolnog broja ovisi o kartici. Za izabranu karticu unesite odgovarajući kontrolni broj prema sljedećim uputama:

prilikom plaćanja MasterCard, Maestro ili Visa kreditnim/debitnim karticama potrebno je upisati troznamenkasti broj (posljednja desna grupa od 3 znamenke) koji je otisnut na poleđini kartice u potpisnom polju. Ako na Maestro debitnoj kartici nije otisnut kontrolni broj, njegov upis nije obvezan.

Sve osobne podatke o korisniku kartice, potrebno je upisati koristeći samo slova engleske abecede. Ne koristiti hrvatske dijakritičke znakove (č, ć, đ, š, ž) ili znakove nekih drugih jezika (ß, ç, ä, ë, ö i slično). Umjesto njih pisati c, dj, s, z ili druge odgovarajuće znakove. Ime i prezime - potrebno je upisati točno kao na kartici (bez čćđšž) koristeći slova engleske abecede.

Adresa, Mjesto, Poštanski broj, Država - upisuje se točno kako je napisana na računu koji korisnik prima od kartičara (bez čćđšž) koristeći slova engleske abecede. Broj telefona - upisati broj koji se može nazvati u slučaju potrebe provjere narudžbe. E-mail adresa - upisati važeću e-mail adresu na koju će se poslati obavijesti o autorizaciji, terećenju kartice ili otkazivanju transakcije.

Kada kliknete Plati, vidjet ćete potvrdu o Vašoj narudžbi koja će biti poslana na Vašu e-mail adresu. Nakon što je uplata evidentirana, kupac dobiva obavijest u elektronskom obliku sa naznakom o rezerviranom i plaćenom terminu. Obavijest će biti poslana odmah po primitku rezervacije u slučaju plaćanja kreditnom karticom ili sljedeći radni dan u slučaju plaćanja preko internet bankarstva ili općom uplatnicom. Račun će biti dostavljen digitalnim putem (putem e-maila) na adresu kupca.

Radi Vaše zaštite, WSPay sustav nam ne dopušta naplatu većeg iznosa niti uvid u Vaš broj kreditne/debitne kartice. Vidimo samo broj transakcije koji se šalje na naplatu ili otkazivanje prema kartičaru. WSPay sustav onemogućava sudionicima u procesu kupnje pristup podacima za koje nisu ovlašteni: banka, primjerice, može vidjeti samo financijske podatke, ali ne i podatke o sadržaju kupnje, dok, s druge strane, mi vidimo samo podatke o sadržaju kupnje, ali ne i financijske informacije o kupcu, (broj kartice, stanje i sl.).

PRIMATELJ UPLATE - PRODAJNO MJESTO

RIJEKA SPORT D.O.O.
TRG VIKTORA BUBNJA 1
51 000 RIJEKA
HRVATSKA
Račun: Erste & Steiermärkische banke d.d. (IBAN: HR8224020061100514477 swift ESBCHR22)
OIB: 36278205045
Upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Rijeci, Rješenje Trgovačkog suda u Rijeci: Tt- 07/1119-5, temeljni kapital 5.431.000,00 kuna
Igor Butorac - direktor

KORIŠTENJE USLUGE

Kupaca uslugu koristi na objektu koji rezervirao kroz proces kupnje, davatelj usluge o slučaju više sile zadržava pravo otkaza termina u navedenoj dvorani te zamjene nekim drugim terminom ili terminom u drugoj dvorani. Kupac ima pravo ne prihvatiti zamjenski termin i tražiti povrat novca. Davatelj zadržava pravo naplate, bez obzira da li je Korisnik koristio rezerviranu uslugu.

OTKAZIVANJE NARUDŽBE

Kupac može, shodno Članku 45. ZZP, otkazati narudžbu ne navodeći za to razlog u roku od dvadeset i četiri (24) sata. Rok otkazivanja narudžbe počinje teći od trenutka kada je kupac rezervirao termine. Kupac nas pismeno, elektronskom poštom mora obavijestiti o otkazivanju narudžbe.

REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora u roku od 14 dana od početka korištenja. Reklamacija se podnosi u pisanom obliku na e-mail: rijekasport@rijekasport.hr.

SLANJE PRIGOVORA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, članak 8., kupac može svoje pisane prigovore poslati elektronskom poštom na rijekasport@rijekasport.hr. Na sve primjedbe i prigovore tvrtka Rijeka sport d.o.o. odgovorit će u roku od maksimalno 15 dana. Eventualne sporove Prodavatelj i Kupac nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je sud u mjestu sjedišta prodavatelja.

AUTORSKA PRAVA

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.rijekasport.hr i svim poddomenama su vlasništvo tvrtke Rijeka sport d.o.o. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama. Autorska prava u bilo kojem skinutom materijalu nisu prenosiva na Vas u slučaju bilo kakvog skidanja ili kopiranja. Nije dozvoljeno reproducirati, objavljivati, distribuirati, pokazivati, modificirati, kreirati derivirani rad, prodavati ili sudjelovati u prodaji, ili eksportirati u nijednom slučaju, u cjelini ili u dijelovima, bilo koji dio sadržaja, stranica.

IZJAVA O PRIKUPLJANJU I KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Rijeka sport d.o.o. prikuplja samo osnovne podatke o kupcima isključivo u svrhu kontakta i/ili izvršavanja dostave naručenih proizvoda.

Svaki korisnik u bilo kojem trenutku može zatražiti zahtjev za brisanjem svojeg korisničkog računa i osobnih podataka na mail rijekasport@rijekasport.hr

SIGURNOST KUPNJE I ZAŠTITA POVJERLJIVIH PODATAKA

Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard SecureCode Verified by Visa WSPay payment gateway

Mastercard® Identity Check™ Visa Secure WSpay - Web Secure Payment Gateway

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Unos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 128- bitne enkripcije koju osigurava WSpay sustav za online autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi posredstvom Erste Card Club korištenjem sustava WSpay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Stranice na kojima se unose podaci o kreditnim karticama ne pamte unešene podatke niti se podaci o brojevima kreditnih kartica spremaju u baze podataka. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.