UVJETI POSLOVANJA

Uvjeti poslovanja Internet trgovine kameja.hr sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (N.N. 79/2007; 125/07; 79/09; 89/09), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu članka 43. ZZP. Narudžbom usluge Kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja. Rijeka sport d.o.o.. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave.

KAKO NARUČITI

Sve usluge ponuđene u našoj internet trgovini naručuju se odabirom, korištenjem menija "Rezervacija" i popunjavanjem elektronskog formulara. Kada svi podaci budu uredno primljeni, dobiti ćete obavijest na ekranu kao i putem elektronske pošte da je Vaša rezervacija zaprimljena s uputama za plaćanje. Potvrda narudžbe zajedno s ovim Uvjetima poslovanja predstavlja Prethodnu obavijest u smislu Članka 43. ZZP. Potvrdu prethodne obavijesti (Članak 44. ZZP) kupac će primiti zajedno s računom za kupljenu robu.

UVJETI PRODAJE

Kupac je svaka pravna i fizička osoba čije se sjedište/prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske te koja izvrši narudžbu i plaćanje u internet trgovini rezervacije.rijekasport.hr. Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

CIJENE I NAČINI PLAĆANJA

Sve cijene su navedene u kunama s uključenim PDV-om. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške bit ćete obaviješteni.

Plaćanje je moguće izvršiti:

  • kreditnom/debitnom karticom
  • općom uplatnicom
  • virmanom
  • putem internet bankarstva doznakom na račun prodavatelja

Podržane kreditne/debitne kartice: MasterCard®, Maestro®, Visa i Diners.

Diners Club International Visa MasterCard Maestro

Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici, koji se ne pohranjuje na magnetskoj traci kartice niti se pojavljuje na računima i potvrdama trgovaca. Kontrolni broj služi kao dokaz da fizički posjedujete karticu u trenutku online kupnje i smanjuje mogućnost zlouporabe. Položaj kontrolnog broja ovisi o kartici. Za izabranu karticu unesite odgovarajući kontrolni broj prema sljedećim uputama:

prilikom plaćanja MasterCard, Maestro ili Visa kreditnim/debitnim karticama potrebno je upisati troznamenkasti broj (posljednja desna grupa od 3 znamenke) koji je otisnut na poleđini kartice u potpisnom polju. Ako na Maestro debitnoj kartici nije otisnut kontrolni broj, njegov upis nije obvezan.

Sve osobne podatke o korisniku kartice, potrebno je upisati koristeći samo slova engleske abecede. Ne koristiti hrvatske dijakritičke znakove (č, ć, đ, š, ž) ili znakove nekih drugih jezika (ß, ç, ä, ë, ö i slično). Umjesto njih pisati c, dj, s, z ili druge odgovarajuće znakove. Ime i prezime - potrebno je upisati točno kao na kartici (bez čćđšž) koristeći slova engleske abecede.

Adresa, Mjesto, Poštanski broj, Država - upisuje se točno kako je napisana na računu koji korisnik prima od kartičara (bez čćđšž) koristeći slova engleske abecede. Broj telefona - upisati broj koji se može nazvati u slučaju potrebe provjere narudžbe. E-mail adresa - upisati važeću e-mail adresu na koju će se poslati obavijesti o autorizaciji, terećenju kartice ili otkazivanju transakcije.

Kada kliknete Plati, vidjet ćete potvrdu o Vašoj narudžbi koja će biti poslana na Vašu e-mail adresu. Nakon što je uplata evidentirana, kupac dobiva obavijest u elektronskom obliku sa naznakom o rezerviranom i plaćenom terminu. Obavijest će biti poslana odmah po primitku rezervacije u slučaju plaćanja kreditnom karticom ili sljedeći radni dan u slučaju plaćanja preko internet bankarstva ili općom uplatnicom. Račun će biti dostavljen digitalnim putem (putem e-maila) na adresu kupca.

Radi Vaše zaštite, WSPay sustav nam ne dopušta naplatu većeg iznosa niti uvid u Vaš broj kreditne/debitne kartice. Vidimo samo broj transakcije koji se šalje na naplatu ili otkazivanje prema kartičaru. WSPay sustav onemogućava sudionicima u procesu kupnje pristup podacima za koje nisu ovlašteni: banka, primjerice, može vidjeti samo financijske podatke, ali ne i podatke o sadržaju kupnje, dok, s druge strane, mi vidimo samo podatke o sadržaju kupnje, ali ne i financijske informacije o kupcu, (broj kartice, stanje i sl.).

PRIMATELJ UPLATE - PRODAJNO MJESTO

RIJEKA SPORT D.O.O.
TRG VIKTORA BUBNJA 1
51 000 RIJEKA
HRVATSKA
Račun: Erste & Steiermärkische banke d.d. (IBAN: HR8224020061100514477 swift ESBCHR22)
OIB: 73293310543
Upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Rijeci, Rješenje Trgovačkog suda u Rijeci: Tt- 07/1119-5, temeljni kapital 5.431.000,00 kuna
Igor Butorac - direktor

KORIŠTENJE USLUGE

Kupac koristi uslugu na objektu koji je rezervirao kroz proces kupnje: davatelj usluge u slučaju više sile zadržava pravo otkaza termina u navedenoj dvorani te zamjene nekim drugim terminom ili terminom u drugoj dvorani. Kupac ima pravo ne prihvatiti zamjenski termin i tražiti povrat novca. Davatelj zadržava pravo naplate, bez obzira da li je Korisnik koristio rezerviranu uslugu. Kupac se obvezuje za cijelo vrijeme korištenja u objektu provoditi mjere zaštite na način da osigura red i mir za vrijeme trajanja rekreacije, za koje u potpunosti preuzima svu odgovornost. Kupac također na sebe preuzima potpunu odgovornost za korištenje objekta sukladno odredbama važećih propisa (Prijava javnog skupa, ZAMP i kućni red). Davatelj ne preuzima nikakvu odgovornost u slučaju ozljeđivanja korisnika objekta.

OTKAZIVANJE NARUDŽBE

Kupac može, shodno Članku 45. ZZP, otkazati narudžbu ne navodeći za to razlog u roku od dvadeset i četiri (24) sata. Rok otkazivanja narudžbe počinje teći od trenutka kada je kupac rezervirao termine. Kupac nas pismeno, elektronskom poštom mora obavijestiti o otkazivanju narudžbe.

REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora u roku od 14 dana od početka korištenja. Reklamacija se podnosi u pisanom obliku na e-mail: rijekasport@rijekasport.hr.

SLANJE PRIGOVORA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, članak 8., kupac može svoje pisane prigovore poslati elektronskom poštom na rijekasport@rijekasport.hr. Na sve primjedbe i prigovore tvrtka Rijeka sport d.o.o. odgovorit će u roku od maksimalno 15 dana. Eventualne sporove Prodavatelj i Kupac nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je sud u mjestu sjedišta prodavatelja.

AUTORSKA PRAVA

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.rijekasport.hr i svim poddomenama su vlasništvo tvrtke Rijeka sport d.o.o. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama. Autorska prava u bilo kojem skinutom materijalu nisu prenosiva na Vas u slučaju bilo kakvog skidanja ili kopiranja. Nije dozvoljeno reproducirati, objavljivati, distribuirati, pokazivati, modificirati, kreirati derivirani rad, prodavati ili sudjelovati u prodaji, ili eksportirati u nijednom slučaju, u cjelini ili u dijelovima, bilo koji dio sadržaja, stranica.

IZJAVA O PRIKUPLJANJU I KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Rijeka sport d.o.o. prikuplja samo osnovne podatke o kupcima isključivo u svrhu kontakta i/ili izvršavanja dostave naručenih proizvoda.

Svaki korisnik u bilo kojem trenutku može zatražiti zahtjev za brisanjem svojeg korisničkog računa i osobnih podataka na mail rijekasport@rijekasport.hr

SIGURNOST KUPNJE I ZAŠTITA POVJERLJIVIH PODATAKA

Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard SecureCode Verified by Visa WSPay payment gateway

Mastercard® Identity Check™ Visa Secure WSpay - Web Secure Payment Gateway

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Unos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 128- bitne enkripcije koju osigurava WSpay sustav za online autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi posredstvom Erste Card Club korištenjem sustava WSpay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Stranice na kojima se unose podaci o kreditnim karticama ne pamte unešene podatke niti se podaci o brojevima kreditnih kartica spremaju u baze podataka. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.